Verhuur steigermateriaal

Veelzijdig en compleet in het verhuur van steigerverhuurmateriaal inclusief montage en demontage

Petersen Steigerverhuur is met twee vestigingen en een jarenlange ervaring het professionele steigerverhuurbedrijf bij u in de buurt die men inhuurt voor het huren van steigermaterialen. En niet te vergeten, de derde vestiging in Utrecht is ook geopend!  We ontzorgen van A tot Z bij zowel de verhuur van steigers als bij de verhuur van steigermateriaal.


Bij steigerverhuur en de verhuur steigermateriaal begint het werk al voordat dat steiger op de locatie wordt opgebouwd. De belangrijkste voorbereidingen bij steigerverhuur is de planningsfase. Dit is uw zekerheid dat er op het moment van de bouw of renovatie met de juiste steiger gestart kan worden. Bij Petersen Steigerverhuur wordt u hierin ontzorgd. Onze planners maken de belastingberekening en zorgen voor de onderdelenlijst. Deze worden met de offerte toegezonden. We berekenen, omschrijven en leveren de optimale oplossing voor uw bouwproject. 



Petersen Steigerverhuur is volledig in steigerverhuur. We verhuren  aluminium steigersystemen. Onze steigerverhuur is inclusief alle benodigde steigermaterialen en montage en demontage. Neem contact met ons om uw project met ons te bespreken. 

Offerte aanvragen
  • Verhuur steigermateriaal

    Verhuur steigermateriaal

    Verhuur steigermateriaal

    Heb je een vergunning nodig voor een gevelsteiger?

Modulaire steigers en verhuur steigermateriaal

De professionele bouw is doorgaans behoefte aan modulaire steiger. Dit geldt ook bij grootschalige schilderwerken of gevelwerken bij hoge of bij gebouwen met een bijzondere vorm. Een modulair steigersysteem, inclusief verhuur van steigermateriaal dat werken op de steiger eenvoudiger en veiliger maakt, is daarbij een must. De flexibiliteit in steigerontwerp is met normale gevelsteigers niet te bereiken. Voor deze uitdagingen bieden we de verhuur van Layher Blitz steigers. Deze steigers zijn universeel inzetbaar en veelgebruikt binnen de bouw- en renovatiesector. 

De modulaire Layher Blitz steigers werken met schroefloze systeemtechnologie dat is voorzien van een AutoLock-functie. Deze functie maakt veilige en betrouwbare haakse, stompe of scherp gehoekte verbindingen eenvoudig mogelijk.


Verhuur Layher Blitz steiger inclusief verhuur steigermateriaal

Een Blitz renovatiesteiger van Layher verhuren wij inclusief transport naar locatie, montage, het dichten van ankergaten en demontage na afloop van de huurperiode. Layher produceert al meer dan 75 jaar innovatieve steigersystemen. Het bekendste product is de allround steiger, die universeel inzetbaar is en individueel uit verschillende elementen kan worden samengesteld. De modulaire steiger is gemaakt van hoogwaardige materialen en de steigers staan bekend als zeer veilig. Wij verhuren Layher Blitz steigers voor een minimale periode van 3 weken. Bij verhuur voor een korte tijd, kunnen we geen korting geven. 


Alle steigermaterialen die u nodig heeft kunnen we leveren. Bekijk onze tarieven o de tarieven pagina. Layher Blitz steiger compleet met de verhuur van steigermateriaal? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een maatwerk offerte of meer informatie over de steigermaterialen die wij verhuren. 


Tarieven

Steigerverhuur door heel Nederland 

Petersen Steigerverhuur B.V. is een bedrijf dat zich richt op het leveren en installeren van steigers voor professionals en de serieuze doe-het-zelver. We leveren door heel Nederland en doen dit vanuit twee vestigingen. Voor de verhuur van steigermateriaal in Zuid-Holland leveren wij vanuit onze vestiging in Den Haag. Voor de verhuur van steigermateriaal in Brabant, Gelderland en provincie Utrecht leveren wij vanuit onze vestiging in Den Bosch.


We stellen ons dagelijkst tot doel om onze klanten complete oplossingen op gebied van steigerverhuur te bieden. Hoe uitdagend uw project ook is, we gaan aan de slag! Met de verhuur van steigers en verschillende steigermaterialen bieden we oplossingen voor vrijwel elke projectvereiste.


Verhuur van het juiste steigermateriaal is van levensbelang

We hoeven u als professional niet te vertellen hoe belangrijk veiligheid is. Nog altijd gebeuren er per jaar de nodige ernstige ongelukken omdat veilige werken met behulp van de juiste steiger en steigermaterialen ontbreekt. Goede begeleiding bij steigerbouw en gebruikmaken van de juiste steigers kan veel ellende voorkomen. Bij de verhuur van steigers en de verhuur van steigermateriaal attenderen wij nadrukkelijk op de te nemen veiligheidstoepassingen. Enkele functies waarmee rekening moet worden gehouden bij het huren van steigers zijn:


  • Voldoende ingebouwde veilige toegangen
  • Antislip oppervlakken
  • Platforms die speciaal zijn gemaakt om werkzaamheden op steigers uit te voeren
  • Veiligheidsleuningen
  • Gebruikersinstructies en andere nuttige informatie voor de projectleider 


Verhuur steigermateriaal en steigerplan 

Uiteraard is het belangrijk dat de steiger bij het project past. De meeste steigerongevallen gebeuren, omdat mensen de risico's niet juist of onvoldoende inschatten. Een van de aandachtspunten om ongelukken te kiezen voorkomen is de juiste hoogte van de stellage. Overstrekken is een veelvoorkomende oorzaak van ongelukken op de bouwplaats. Het risico op dergelijke ongevallen is te voorkomen met steigerbouw van voldoende hoogte. Bij steigerverhuur en verhuur van steigermateriaal maken we aan de hand van opgegeven parameters en eisen een duidelijke veiligheidsplanning die als basis dient van de uiteindelijke steigerbouw. 


Op de afgesproken dag of dagen van levering wordt de steiger door ons eigen team vakkundige steigerbouwers opgebouwd, gezekerd en verankerd. Zo zorgen we voor een veilige, schone werklocatie.


Offerte aanvragen

Steigermateriaal huren voor gevelrenovatie? Elk project is voor ons weer een uitdaging, maar niets is te gek!

Bekijk onze steigers en prijzen

Share by: